Der udbetales igen i år aconto-udbytter i Investeringsforeningen Sparinvest og Værdipapirfonden Sparindex

Herunder finder du en oversigt over foreløbige udbytter.

De endelige udbytter forventes at blive offentliggjort i februar 2023 og den forventede tidsplan er:

  • Sidste handelsdag inkl. udbytte den 8. februar 2023
  • Første handelsdag ekskl. udbytte den 9. februar 2023
  • Udbetaling på investorernes konti den 13. februar 2023

Der gøres opmærksom på, at de endelige à conto udbytter skal godkendes henholdsvis på generalforsamling i 2023 i Investeringsforeningen Sparinvest og af bestyrelsen i Værdipapirfonden Sparindex.

Klik her for at se de forventede og optjente udbytter.

Tallene er beregnet pr. 12. december 2022 og opgjort i kr. pr. investeringsbevis. Vi gør opmærksom på at beregningerne er foreløbige og det endelige udbytte kan ændres efter revision.

Læs de offentliggjorte fondsbørsmeddelelser.

Læs mere om muligheden for automatisk geninvestering af dine udbytter. 

Relaterede Artikler

Aktuelt | 4 min

Sådan kommer du i gang med at investere bæredygtigt

Bæredygtighed er noget, alle taler om – også på de finansielle markeder, og det indtager en stadig større rolle. Chef for bæredygtige investeringer, Søren Larsen, vil her fortælle om, hvordan du kan investere mere bæredygtigt, og hvilke forhold du skal være opmærksom på.
Aktuelt | 3 min

Faren for energirationering i Europa er drevet over – for nu

En stigende gasimport, det varme vintervejr og en lavere efterspørgsel har mindsket risikoen for rationering af energi i denne vinter. Nu er fokus flyttet til næste vinter og fyringssæson. Her kan fyldte gaslagre blive afgørende, fortæller senioranalytiker Frederik Romedahl.
Aktuelt | 5 min

Tre gode investeringsråd

Hvad gør man, når man oplever et usædvanligt investeringsår? De finansielle markeder har været ubarmhjertige i 2022. Uroen fra blandt andet stigende renter og inflation har bidt sig fast i såvel aktie- som obligationsmarkedet, og mange oplever negative afkast på deres investeringer. Det kan give anledning til usikkerhed og uro, og mange spørger sig selv: ”Bør jeg sælge min investering – og lade pengene stå kontant?” Læs her, hvordan vi anbefaler, at du forholder dig.