*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1

Nyheder

Her kan kan du løbende holde dig opdateret med artikler, videoer og podcast med nyheder og emner indenfor formue, pension og investering.

Aktuelt4 min

Sådan kommer du i gang med at investere bæredygtigt

Bæredygtighed er noget, alle taler om – også på de finansielle markeder, og det indtager en stadig større rolle. Chef for bæredygtige investeringer, Søren Larsen, vil her fortælle om, hvordan du kan investere mere bæredygtigt, og hvilke forhold du skal være opmærksom på.

Aktuelt3 min

Faren for energirationering i Europa er drevet over – for nu

En stigende gasimport, det varme vintervejr og en lavere efterspørgsel har mindsket risikoen for rationering af energi i denne vinter. Nu er fokus flyttet til næste vinter og fyringssæson. Her kan fyldte gaslagre blive afgørende, fortæller senioranalytiker Frederik Romedahl.

Aktuelt4 min

Året der gik: Et år, investorer gerne vil glemme

Investorer har ikke haft meget at råbe hurra for i 2022: Tårnhøj inflation, stigende energipriser og talrige rentestigninger fra centralbankerne gjorde det stort set umuligt at finde et sikkert sted at placere sine penge. Chefstrateg Klaus Dalsgaard ser tilbage på et hårdt år for investorerne og frem mod det, der alt i alt ser ud til at blive lysere tider.

Aktuelt5 min

Tre gode investeringsråd

Hvad gør man, når man oplever et usædvanligt investeringsår? De finansielle markeder har været ubarmhjertige i 2022. Uroen fra blandt andet stigende renter og inflation har bidt sig fast i såvel aktie- som obligationsmarkedet, og mange oplever negative afkast på deres investeringer. Det kan give anledning til usikkerhed og uro, og mange spørger sig selv: ”Bør jeg sælge min investering – og lade pengene stå kontant?” Læs her, hvordan vi anbefaler, at du forholder dig.

filtre på type

Vær opmærksom på at alle filtre er slået fra

{{currentPageNumber}} / {{totalPageNumber}}

Udforsk vores emner

Hvad betyder politik, internationale begivenheder og globale tendenser egentlig for dine personlige investeringer?

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret om seneste nyt omkring vores fondsbørsmeddelelser

Læs mere