*887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+flag-enStroke 1Stroke 1

Nyheder

Her kan kan du løbende holde dig opdateret med artikler, videoer og podcast med nyheder og emner indenfor formue, pension og investering.

Aktuelt1 min

Sparinvest slår 97% af konvertible-konkurrenter midt i inflationspanik – Bloomberg News

Sparinvests konvertible obligationer har slået de fleste af sine konkurrenter midt i en bølge af inflationsangst, skriver nyhedsbureauet Bloomberg News.

Aktuelt1 min

Sparinvest bidrog med halvdelen af inflow og investeringsafkast i Nykredit WM i 1.kvartal

Det er ca. to år siden, at Nykredit købte aktiemajoriteten i Sparinvest, og efter et konsolideringsår er vi nu for alvor begyndt at høste frugterne af samarbejdet. I første kvartal 2021 tegnede Sparinvest sig for halvdelen af netto-inflowet i Nykredit Wealth Management (WM) såvel som for omkring halvdelen af kvartalsafkastet.

Aktuelt2 min

Ændrede regler fra 2022 for beskatning af udbytte af danske aktier i investeringsforeninger

Danske udbyttebetalende investeringsforeninger vil ikke længere være fritaget for beskatning af udbytte af danske aktier. Ændringen har dog kun en mindre effekt på nettoafkastet.

Aktuelt3 min

Sådan giver du aktier i gave

Har du planer om at give en kommende konfirmand eller student en fremtidssikret gave i form af aktier, får du her en række gode råd til, hvordan du omsætter tanke til handling.

filtre på type

Vær opmærksom på at alle filtre er slået fra

{{currentPageNumber}} / {{totalPageNumber}}

Udforsk vores emner

Hvad betyder politik, internationale begivenheder og globale tendenser egentlig for dine personlige investeringer?

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret om seneste nyt omkring vores fondsbørsmeddelelser

Læs mere
;