Der udbetales igen i år aconto-udbytter i Investeringsforeningen Sparinvest og Værdipapirfonden Sparindex

Herunder finder du en oversigt over foreløbige udbytter.

De endelige udbytter forventes at blive offentliggjort i februar 2022 og den forventede tidsplan er:

  • Sidste handelsdag inkl. udbytte den 22. februar 2022
  • Første handelsdag ekskl. udbytte den 23. februar 2022
  • Udbetaling på investorernes konti den 25. februar 2022

Der gøres opmærksom på, at de endelige à conto udbytter skal godkendes henholdsvis på generalforsamling i 2022 i Investeringsforeningen Sparinvest og af bestyrelsen i Værdipapirfonden Sparindex.

Klik her for at se de forventede og optjente udbytter.

Tallene er beregnet pr. 30. november 2021 og opgjort i kr. pr. investeringsbevis. Vi gør opmærksom på at beregningerne er foreløbige og det endelige udbytte kan ændres i forhold til det oplyste pr. 30. november 2021.

Læs de offentliggjorte fondsbørsmeddelelser.

Læs mere om muligheden for automatisk geninvestering af dine udbytter. 

Relaterede Artikler

Aktuelt | 3 min

FOKUSFOND – Sparinvest Value Emerging Markets

I en periode, hvor dystre overskrifter om den militære konflikt i Ukraine, kraftigt stigende inflation og stigende renter præger vores hverdag, har aktiemarkederne haft en hård start på året. Der findes dog enkelte fonde, som Sparinvests fond Value Emerging Markets, der har klaret sig relativt godt igennem udfordringerne. Læs mere om, hvad der har bidraget til det gode afkast, og hvad forventningerne er fremadrettet.
Aktuelt | 3 min

FOKUSFOND - Sparinvest Global Convertible Bonds

De konvertible obligationer har, lige som aktier og obligationer, været ramt af kurstab i løbet af 2022. Fonden Sparinvest Global Convertible Bonds har dog klaret sig bedre end såvel benchmark som konkurrenterne. Læs her, hvad der er årsagen til det relative gode afkast, og hvad teamet bag fonden forventer de kommende 18 måneder.
Aktuelt | 3 min

Sådan skal du forholde dig som investor når aktiemarkedet er i stormvejr

2022 har indtil videre været hård ved aktiemarkederne. Krig i Ukraine, coronafrygt i Kina og kraftige rentestigninger har været med til at sende aktiemarkederne ud i et kraftigt stormvejr. Læs, hvorfor Frederik Romedahl Poulsen forventer stigende kurser sidst på året.