*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Aktuelt | 3 Min

Nyt hovedsæde i Nordhavn (København) - vi glæder os

Som en del af Nykredit-koncernen flytter Sparinvest ud i nye flotte lokaler i Nordhavn, hvor lidt over 2.000 kolleger kommer til at arbejde med udsigt til vandet, Svanemøllehavnen og Svanemølleværket.

Nykredit
Vores nye hovedsæde i Nordhavn, Sundkrogsgade 25 DK-2150 Nordhavn

Den primære guideline for byggeriet af vores nye hovedsæde har været at skabe branchens bedste sted at arbejde, hvor lys og udsigt skal komme alle medarbejdere til gode. I det hele taget er der skabt optimale rammer med fx lyddæmpende egetræslameller på væggene, projektborde, samtalemiljøer, bibliotek med arbejdsstationer og flere lukkede telefonbokse.

I stueetagen ligger en stor kantine, hvor vi kan vælge mellem seks forskellige spisestationer - lige fra ’mormormad’ til det grønne vegetariske køkken. På sigt skal kantinen fungere som restaurant i aftentimerne, og gæsterne vil få adgang til husets taghave uden for kontortid.

Ni terrasser fordelt på forskellige etager giver os let adgang til frisk luft, hvor vi kan drikke en kop kaffe eller tale i telefon, mens vi nyder udsigten.

Vi regner med at byde ca. 100-200 gæster velkommen dagligt. Og huset vil være forholdsvis åbent for lokalsamfundet med en café i stueetagen ud mod en offentlig park, som bliver opført i den ene ende. Mod vandsiden er der en offentlig fodgængerpromenade.

Fra den 25. juni glæder vi os til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen i vores nye omgivelser på adressen:

Sundkrogsgade 25

DK-2150 Nordhavn

Nykredithuset
Hall i Nykredithuset

Relaterede Artikler

Artikel Aktuelt
12. juni, 2024

Hvad er forskellen på Sparindex’ fem indeksfonde med globale aktier?

Hvis du leder efter en indeksfond, der investerer i globale aktier, men er usikker på, hvilken Sparindex-fond der passer bedst til dig, så læs videre her.
Artikel Aktuelt
25. april, 2024

Sparindex-fonde skifter navn og strategi, tre nye Sparindex-fonde lanceres

Sparindex-fondene Nye Obligationsmarkeder (udbyttebetalende), Nye Obligationsmarkeder Akk. (akkumulerende) og Nye Obligationsmarkeder Akk. – KL W skifter navn og skal fremadrettet udelukkende investere i et bredt udsnit af statsobligationer fra udviklingslande i lokal valuta, hvorfor fondene samtidig skifter strategi og benchmark. Fondene vil fremover hedde INDEX Emerging Market Bonds Lokalvaluta, INDEX Emerging Market Bonds Lokalvaluta Akk. – KL A og INDEX Emerging Market Bonds Lokalvaluta Akk. – KL W. De tre fonde forbliver i Værdipapirfonden Sparindex.
Artikel Aktuelt
20. marts, 2024

40 år med global aktiehandel i Danmark – og Sparinvest var med fra begyndelsen

I år er det 40 år siden, at danske investorer fik mulighed for at investere i udenlandske aktier. Hvad fik det af betydning? Hvilke aktier gav de største afkast i 1984? Og hvordan handlede man egentlig aktier før internettet? Sparinvest skruer for en stund tiden tilbage til 1984.