Året der gik: Et år, investorer gerne vil glemme

Investorer har ikke haft meget at råbe hurra for i 2022: Tårnhøj inflation, stigende energipriser og talrige rentestigninger fra centralbankerne gjorde det stort set umuligt at finde et sikkert sted at placere sine penge. Chefstrateg Klaus Dalsgaard ser tilbage på et hårdt år for investorerne og frem mod det, der alt i alt ser ud til at blive lysere tider.

Relaterede Artikler

Aktuelt | 4 min

Sådan bliver det danske aktieår 2024

Hvordan endte det danske aktieår 2023? Og hvad er forventningerne til 2024? Chefporteføljemanager Hans Kjær analyserer i denne video året, der gik, og hvad du som investor kan forvente af det danske aktiemarked i 2024.
Aktuelt | 3 min

40 år med global aktiehandel i Danmark – og Sparinvest var med fra begyndelsen

I år er det 40 år siden, at danske investorer fik mulighed for at investere i udenlandske aktier. Hvad fik det af betydning? Hvilke aktier gav de største afkast i 1984? Og hvordan handlede man egentlig aktier før internettet? Sparinvest skruer for en stund tiden tilbage til 1984.
Aktuelt | 1 min

Sparinvest vinder europæisk hovedpris ved Lipper Fund Awards

Sparinvest hædres igen i år internationalt med tildelingen af to Lipper Fund Awards, hvoraf den ene er en hovedpris. Priserne er en anerkendelse af Sparinvests evne til at skabe langsigtede og risikojusterede afkast de seneste tre år i forhold til konkurrenter.