Afkastet på risikofyldte aktiver i front i august

I august var det i overvejende grad de risikofyldte aktiver, som opnåede de højeste afkast – en udvikling, som blev ført an af aktier og High Yield (HY)-obligationer.

Globale aktier steg ifølge MSCI ACWI med 2,6% opgjort i lokalvaluta. Opgjort i DKK blev afkastet på 2,9% i forrige måned. Stigningerne var ført an af teknologisektoren.

Læs hele kommentaren her

Relaterede Artikler

Aktuelt | 1 min

Sparinvest lancerer endnu en svanemærket aktiefond

Sparinvest lancerer nu en ny Value-fond med et særligt bæredygtigt fokus, Sparinvest Bæredygtige Value Aktier, der er blevet certificeret med Nordens officielle miljømærke, Svanemærket.
Aktuelt | 1 min

Dato for børsnotering af Mix Rente og Mix Maksimum på plads

Datoen for 1. handelsdag på Nasdaq Copenhagen er nu på plads, og det bliver den 17. september 2021 for de sidste skud på Mix-familie-stammen – Mix Rente og Mix Maksimum.
Aktuelt | 3 min

Sparinvest inkluderer nu alternative aktiver i ’Mix’ og ’Puljer’

Investeringer i alternative aktivklasser som infrastruktur og ’private equity’ bliver nu en del af Sparinvests blandede Mix-fonde og -puljer. Med disse investeringer giver Sparinvest private investorer mulighed for at investere i den attraktive aktivklasse, som ellers har været forbeholdt professionelle investorer som pensionskasser og forsikringsselskaber.