Sparinvest lancerer to nye INDEX afdelinger; INDEX Bæredygtige Europa KL og INDEX Bæredygtige USA KL

Afdelingerne har indledende tegningsperiode fra den 5. januar 2021 til og med 19. januar 2021, med første handelsdag på Nasdaq Copenhagen den 25. januar 2021.

Tegningskursen i den indledende tegningsperiode er fastsat til:

  • INDEX Bæredygtige Europa KL kurs 100,25
  • INDEX Bæredygtige USA KL kurs 100,06

Afdelingernes beviser kan efter tegningsperioden købes til aktuel dagskurs som vores andre afdelinger via netbank.

Disse to afdelinger sammen med afdeling INDEX Bæredygtige Global KL (omdannet fra INDEX Globale Aktier – Etik KL) følger et nyt klima-benchmark. Dette klima-benchmark er udviklet særligt til afdelingerne, og sikrer overensstemmelse både med målene i Paris-aftalen og kravene for at blive Svanemærket. De tre bæredygtige INDEX-fonde giver nu Sparindex paletten et endnu stærkere bæredygtigt univers, hvor investorerne kan få et markedsafkast til lave omkostninger og samtidig skubbe til den grønne omstilling.

Dokumenter:

Relaterede Artikler

Aktuelt | 4 min

Forvent beskedne afkast i 2022

Året 2022 tegner til at blive mere afdæmpet, end vi har set over de seneste 20 måneder med ekstraordinære aktieafkast. Samtidig står usikkerhederne i kø, så det er ekstra vigtigt at have styr på balancen i sin portefølje, lyder rådet fra senioranalytiker, Frederik Romedahl.
Aktuelt | 3 min

Året der gik - 2021 var et godt investeringsår

2021 har overordnet set været endnu et godt år på de finansielle markeder på trods af coronavirussens fortsatte tag i samfundet. Årets sidste måned sluttede investeringsåret 2021 af i imponerende stil – og fuldendte således et år med solide afkast til særligt aktiemarkedet.
Aktuelt | 1 min

Der udbetales igen i år aconto-udbytter i Investeringsforeningen Sparinvest og Værdipapirfonden Sparindex

Herunder finder du en oversigt over foreløbige udbytter.