Sparinvest lancerer to nye INDEX afdelinger; INDEX Bæredygtige Europa KL og INDEX Bæredygtige USA KL

Afdelingerne har indledende tegningsperiode fra den 5. januar 2021 til og med 19. januar 2021, med første handelsdag på Nasdaq Copenhagen den 25. januar 2021.

Tegningskursen i den indledende tegningsperiode er fastsat til:

  • INDEX Bæredygtige Europa KL kurs 100,25
  • INDEX Bæredygtige USA KL kurs 100,06

Afdelingernes beviser kan efter tegningsperioden købes til aktuel dagskurs som vores andre afdelinger via netbank.

Disse to afdelinger sammen med afdeling INDEX Bæredygtige Global KL (omdannet fra INDEX Globale Aktier – Etik KL) følger et nyt klima-benchmark. Dette klima-benchmark er udviklet særligt til afdelingerne, og sikrer overensstemmelse både med målene i Paris-aftalen og kravene for at blive Svanemærket. De tre bæredygtige INDEX-fonde giver nu Sparindex paletten et endnu stærkere bæredygtigt univers, hvor investorerne kan få et markedsafkast til lave omkostninger og samtidig skubbe til den grønne omstilling.

Dokumenter:

Relaterede Artikler

Aktuelt | 1 min

Sparinvest slår 97% af konvertible-konkurrenter midt i inflationspanik – Bloomberg News

Sparinvests konvertible obligationer har slået de fleste af sine konkurrenter midt i en bølge af inflationsangst, skriver nyhedsbureauet Bloomberg News.
Aktuelt | 1 min

Sparinvest bidrog med halvdelen af inflow og investeringsafkast i Nykredit WM i 1.kvartal

Det er ca. to år siden, at Nykredit købte aktiemajoriteten i Sparinvest, og efter et konsolideringsår er vi nu for alvor begyndt at høste frugterne af samarbejdet. I første kvartal 2021 tegnede Sparinvest sig for halvdelen af netto-inflowet i Nykredit Wealth Management (WM) såvel som for omkring halvdelen af kvartalsafkastet.
Aktuelt | 2 min

Ændrede regler fra 2022 for beskatning af udbytte af danske aktier i investeringsforeninger

Danske udbyttebetalende investeringsforeninger vil ikke længere være fritaget for beskatning af udbytte af danske aktier. Ændringen har dog kun en mindre effekt på nettoafkastet.