Sparinvest lancerer to nye INDEX afdelinger; INDEX Bæredygtige Europa KL og INDEX Bæredygtige USA KL

Afdelingerne har indledende tegningsperiode fra den 5. januar 2021 til og med 19. januar 2021, med første handelsdag på Nasdaq Copenhagen den 25. januar 2021.

Tegningskursen i den indledende tegningsperiode er fastsat til:

  • INDEX Bæredygtige Europa KL kurs 100,25
  • INDEX Bæredygtige USA KL kurs 100,06

Afdelingernes beviser kan efter tegningsperioden købes til aktuel dagskurs som vores andre afdelinger via netbank.

Disse to afdelinger sammen med afdeling INDEX Bæredygtige Global KL (omdannet fra INDEX Globale Aktier – Etik KL) følger et nyt klima-benchmark. Dette klima-benchmark er udviklet særligt til afdelingerne, og sikrer overensstemmelse både med målene i Paris-aftalen og kravene for at blive Svanemærket. De tre bæredygtige INDEX-fonde giver nu Sparindex paletten et endnu stærkere bæredygtigt univers, hvor investorerne kan få et markedsafkast til lave omkostninger og samtidig skubbe til den grønne omstilling.

Dokumenter:

Relaterede Artikler

Aktuelt | 1 min

Sparinvest lancerer endnu en svanemærket aktiefond

Sparinvest lancerer nu en ny Value-fond med et særligt bæredygtigt fokus, Sparinvest Bæredygtige Value Aktier, der er blevet certificeret med Nordens officielle miljømærke, Svanemærket.
Aktuelt | 1 min

Dato for børsnotering af Mix Rente og Mix Maksimum på plads

Datoen for 1. handelsdag på Nasdaq Copenhagen er nu på plads, og det bliver den 17. september 2021 for de sidste skud på Mix-familie-stammen – Mix Rente og Mix Maksimum.
Aktuelt | 3 min

Sparinvest inkluderer nu alternative aktiver i ’Mix’ og ’Puljer’

Investeringer i alternative aktivklasser som infrastruktur og ’private equity’ bliver nu en del af Sparinvests blandede Mix-fonde og -puljer. Med disse investeringer giver Sparinvest private investorer mulighed for at investere i den attraktive aktivklasse, som ellers har været forbeholdt professionelle investorer som pensionskasser og forsikringsselskaber.