Sparinvest lancerer to nye INDEX afdelinger; INDEX Bæredygtige Europa KL og INDEX Bæredygtige USA KL

Afdelingerne har indledende tegningsperiode fra den 5. januar 2021 til og med 19. januar 2021, med første handelsdag på Nasdaq Copenhagen den 25. januar 2021.

Tegningskursen i den indledende tegningsperiode er fastsat til:

  • INDEX Bæredygtige Europa KL kurs 100,25
  • INDEX Bæredygtige USA KL kurs 100,06

Afdelingernes beviser kan efter tegningsperioden købes til aktuel dagskurs som vores andre afdelinger via netbank.

Disse to afdelinger sammen med afdeling INDEX Bæredygtige Global KL (omdannet fra INDEX Globale Aktier – Etik KL) følger et nyt klima-benchmark. Dette klima-benchmark er udviklet særligt til afdelingerne, og sikrer overensstemmelse både med målene i Paris-aftalen og kravene for at blive Svanemærket. De tre bæredygtige INDEX-fonde giver nu Sparindex paletten et endnu stærkere bæredygtigt univers, hvor investorerne kan få et markedsafkast til lave omkostninger og samtidig skubbe til den grønne omstilling.

Dokumenter:

Relaterede Artikler

Aktuelt | 4 min

Urolig periode forude

Normalt er sommer lig med lav aktivitet og stabile finansmarkeder, men i år forventer vi en mere urolig periode på grund af inflation, renteforhøjelser og frygten for en recession.
Aktuelt | 1 min

Sparindex Europa Growth vinder ’Bedst i test’

De fleste kender Forbrugerrådet Tænk som forbrugernes vagthund, når det gælder køb af plæneklippere eller vaskemaskiner. Men medlemsforeningen udgiver også magasinet Tænk Penge, hvor fx lån, forsikringer og også investeringsforeninger bliver testet.
Aktuelt | 2 min

FOKUSFOND - Mix-fondene klarer sig bedre end markedet

I en periode, hvor dystre overskrifter som Ukraine-konflikten, frygt for recession, kraftigt stigende inflation og renter præger vores hverdag, har de finansielle markeder haft nogle hårde måneder. Alle fondene i Mix-familien har derfor givet negative afkast i år, men klarer sig dog bedre end konkurrenterne. Læs her, hvad der har bidraget til det relativt gode afkast i år.